Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με αντικαταβολή
Ο παραδοσιακός, ασφαλέστερος τρόπος για συναλλαγές μέσω internet. Τα προϊόντα παραδίδονται μέσω Μεταφορικής/Courier, κ εσείς πληρώνετε απευθείας με μετρητά κατά την παραλαβή.

Με πιστωτική – χρεωστική κάρτα
Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με την πιστωτική – χρεωστική σας κάρτα.
Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας. Η συναλλαγή σας πραγματοποιείται απευθείας με secure server της Εθνικής Τράπεζας με κρυπτογράφηση 256 bit – τη μεγαλύτερη που διατίθεται σήμερα.
Το kosmima-nik.gr ΔΕΝ διατηρεί και δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Θα πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας για κάθε παραγγελία ξεχωριστά.

Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση
Μπορείτε να πληρώσετε με τραπεζική κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

Εθνική Τράπεζα
IBAN: GR47 0110 4210 0000 4211 4794 904
Δικαιούχος: ΚΟΥΛΙΓΚΑ ΑΡΙΣΤΟΥΛΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
BIC/Swift: ETHNGRAA

Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε για την αποστολή του αντιγράφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο email info@kosmima-nik.gr

Φόροι/ΦΠΑ
Όλες οι παραγγελίες που αποστέλλονται σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%, το οποίο αναφέρεται χωριστά στο τιμολόγιο και είναι δυνατή η επιστροφή του από την εφορία για τους επαγγελματίες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι παραπάνω όροι ισχύουν αυστηρά για συναλλαγές μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Μετάβαση στο περιεχόμενο